KONYA / SELÇUKLU - Selçuklu Belediyesi Sille İlkokulu

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü Kutlu Olsun.

Ekm

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılı okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı.Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa kemal Atatürk ve tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle yadediyoruz.

Nice 100 yıllara.

Ekm

2. Sınıf Öğrencilerimiz Sille Tabiat Okulu 2. Tur etkinliklerini tamamladı.

Ekm

Sille İlkokulu Okul Aile Birliği 2023-2024 Olağan Genel Kurul Toplantımızı Gerçekleştirdik.

Ekm

Okulumuz üçüncü ve dördüncü sınıf öğrencileri Sanat ve Tasarım Atölyesi etkinliklerine katıldılar.

Ekm

Okulumuz ikinci sınıf öğrencileri Sille Tabiat Okulundaki arkeolojik kazı etkinliği öncesi Sille Müzesini ziyaret etti.

Ekm

Judo Turnuvasında 2/A sınıfı Öğrencimiz Zeynep Çelik Konya 2. si olmuştur.

Ekm

Vali Yardımcımız Sayın Yavuz Güner, Selçuklu Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Pekyatırmacı, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat Yiğit ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Turan Kayacılar,  Sille İlkokulu inşaatında gerçekleştirilen çalışmaları incelemek için bir araya geldi.